YourRelations
Bredaseweg 108a
4902 NS  Oosterhout

psycholoog mediator brabant oosterhout nb mediation & advocatuur advocaat mediation hank terheijden teteringen roosendaal breda echtscheidingsproces drimmelen wijk en aalburg dussen drunen den bosch 's hertogenbosch tilburg langeweg zevenbergen dussen moerdijk etten-leur prinsenbeek oosteind den hout vrachelen 's gravenmoer kaatsheuvel waalwijk
Systeemtherapeut
NMI register mediator
Psycholoog-Mediator NIP
erkend RvR mediator

M  Advocaat
E info@yourrelations.nl

Bezoekadres:
Tricorp Businesscenter
Sectie 6
Bredaseweg 108a
4902 NS  Oosterhout

Postadres
Postbus 108
4900 AC Oosterhout

Bezoek op afspraak

 

Begeleiding van Collega-Ouders

Daar waar je als partners gestrand bent ..... en als collega-ouders verder wilt!

Het collega-ouderschap kan beide ouders voor uitdagingen stellen.

Soms is er tijdens het echtscheidingstraject geen tijd of aandacht om stil te staan bij de verwerking van een echtscheiding. Een ouderschapsplan met daarin afspraken zijn niet altijd voldoende. Immers informeren, overleggen en beslissen zal altijd nodig blijven door de veranderende zorg- en opvoedingsbehoeften van de kinderen. De spanning die dit oplevert kan jullie beide en of de kinderen behoorlijk in de weg zitten. Bovendien omvat het collega-ouderschap meer dan dat.

Onder begeleiding van YourRelations is het mogelijk om te werken aan de relatie collega-ouders.

Begeleiding van collega-ouders is een gezamenlijk traject. Er wordt gewerkt met sessies van 1,5 uur om de 2 tot 4 maanden. Deze vorm van begeleiding kan in de eerste jaren na de scheiding helpen de relatie van collega-ouderschap zorgvuldig vorm te geven.

Denkt u dat begeleiding van collega-ouders een goede keuze is of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met YourRelations voor een vrijblijvend informatief gesprek.