YourRelations
Bredaseweg 108a
4902 NS  Oosterhout

psycholoog mediator brabant oosterhout nb mediation & advocatuur advocaat mediation hank terheijden teteringen roosendaal breda echtscheidingsproces drimmelen wijk en aalburg dussen drunen den bosch 's hertogenbosch tilburg langeweg zevenbergen dussen moerdijk etten-leur prinsenbeek oosteind den hout vrachelen 's gravenmoer kaatsheuvel waalwijk
Systeemtherapeut
NMI register mediator
Psycholoog-Mediator NIP
erkend RvR mediator

M  Advocaat
E info@yourrelations.nl

Bezoekadres:
Tricorp Businesscenter
Sectie 6
Bredaseweg 108a
4902 NS  Oosterhout

Postadres
Postbus 108
4900 AC Oosterhout

Bezoek op afspraak

 

Welkom bij YourRelations

Als (opnieuw) een gezin vormen niet vanzelf gaat!

YourRelations is gespecialiseerd in relatietherapie rondom echtscheiding. Denk aan het verbeteren van de relatie of het zorgvuldig nemen van de beslissing om te scheiden. YourRelations is er ook voor de begeleiding van collega-ouders, die nadat juridisch gezien alles geregeld is aanlopen tegen problemen in de omgang met elkaar en of de kinderen.Ook komt het voor dat een eenouder gezin of samengesteld gezin wel wat hulp kan gebruiken bij de verwerking van de echtscheiding of komen tot een evenwichtige gang van zaken. Daarnaast verzorgt YourRelations individuele begeleiding na een echtscheiding.

Denkt u dat relatie- of systeem therapie zoals aangeboden door YourRelations voor u een goede keuze is of wilt u meer informatie? Neem u dan gerust contact op .